Hindistan Ceviz Topları Nasıl Yapılır?

Kendinizi ve sevdiklerinizi enfes bir tatlıyla memnun etmek için elbette en yakın mağazaya gidebilirsiniz, ama kendi elleriyle yapan tatlılar hiçbir şeyle kıyaslanamaz. Peki, hindistan ceviz topları nasıl yapılır?

Hindistan Ceviz Topları Nasıl Yapılır?

 

Malzemeler

  • 1 paket krema (200 ml)
  • Yarım su bardağı pudra şekeri
  • 1 su bardağı süt tozu (aktarlardan bulabilirsiniz)
  • 1 paket vanilya
  • 3,5 su bardağı hindistan cevizi
  • İçi için; bütün fındık

Kaplama için; hindistan cevizi

domashnie-konfety-rafaello-2-e1564737345127.jpg

Hazırlanışı 

  • Geniş bir kaseye buzdolabında bekletip, soğuttuğunuz kremayı alın.Soğuk kremayı yarım bardak pudra şekeri ile çırpın.
  • İçine süt tozu ve vanilyayı ekleyip, tekrar çırpın.
  • 3,5 bardak hindistan cevizini ilave edip, karıştırın.Akışkan ve biraz yapışkan bir kıvamda olacak.Bu şekilde buzdolabına kaldırın ve 2 saat bekletin.
  • Elinizle yuvarlayıp, hindistan cevizine bulayın ve truffe kapsüllerine yada servis tabağına yerleştirin.
  • Tekrar buzdolabına kaldırın ve 1 saat dinlendirin.

8329c7fc4bf9db89eb8e124bc692b922.jpg

Bu haber toplam 226 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.