BÖREK
Özellikle çocuklarınız varsa dolaptaki sigara böreği fikrine bayılacaklar! Gül böreği, çiğ börek, patatesli börek derin dondurucu sayesinde hızlıca çay davetlerinize hazır olabilir.
KURABİYE
Kurabiye hamurunuzu hazırladıktan sonra uzunca şekillendirerek dondurucuya koyup sonra istediğiniz kadar keserek pişirebilirsiniz. Hem tuzlu hem tatlı kurabiyeler için yapılabilir.
MOZAİK PASTA
Misafiriniz geldikçe sadece keserek ikram edebileceğiniz mozaik pasta en pratik tatlı fikirlerinden biri.
POĞAÇA
Özellikle kabartma tozlu değil mayalı poğaçaları tercih ediyorsanız derin dondurucuda poğaça bulundurma fikri tam size göre. Poğaçayı hazırlayıp, mayaladıktan sonra dondurucuya atıyorsunuz ve çıkardığınızda geriye sadece pişirmesi kalıyor.
KEK
Kekinizi yapıp, sıcaklığını oda sıcaklığına indirdikten sonra dondurucuya atabilirsiniz. Yemek istediğinizde üzerine sıcak bir sos hazırlamak kuruluğunu alması ve lezzet katması için faydalı olacaktır.
MANTI
Bir gününüzü mantı yapmaya ayırıp sonrasında uzun süre bunun keyfini çıkarabilirsiniz. Porsiyonları buzdolabı poşetleriyle ayırarak koymak pratik bir sunum sağlayacak.
SARMA-DOLMA
Sarma ve dolma yapmak için her zaman vaktiniz olmayabilir. Dolmaları hazırladıktan sonra dondurucuya koyabilirsiniz. Pişirip üstüne yoğurt gezdirdikten sonra dolmalarınız yemeye hazır!
İÇLİ KÖFTE
Dondurucudan çıkarttıktan sonra ister haşlama yapıp ister kızartabileceğiniz içli köfteler lezzetli bir alternatif olacak.
BAKLİYATLAR
Haşlayıp, suyunu süzdükten sonra nohut ve fasulyeleri dondurucuda saklamak pişirme süresini azaltarak size zaman kazandıracak.
KÖFTE
Yoğurduğunuz köfteleri buzdolabı poşeti ile ayırarak dondurucuya attıktan sonra ister fırında ister tavada pişiriyorsunuz ve köfteleriniz her an yemeye hazır! Afiyet olsun.