Malzemeler
  • 1 paket krema (200 ml)
  • Yarım su bardağı pudra şekeri
  • 1 su bardağı süt tozu (aktarlardan bulabilirsiniz)
  • 1 paket vanilya
  • 3,5 su bardağı hindistan cevizi
  • İçi için; bütün fındık
Kaplama için; hindistan cevizidomashnie-konfety-rafaello-2-e1564737345127.jpg

Hazırlanışı
  • Geniş bir kaseye buzdolabında bekletip, soğuttuğunuz kremayı alın.Soğuk kremayı yarım bardak pudra şekeri ile çırpın.
  • İçine süt tozu ve vanilyayı ekleyip, tekrar çırpın.
  • 3,5 bardak hindistan cevizini ilave edip, karıştırın.Akışkan ve biraz yapışkan bir kıvamda olacak.Bu şekilde buzdolabına kaldırın ve 2 saat bekletin.
  • Elinizle yuvarlayıp, hindistan cevizine bulayın ve truffe kapsüllerine yada servis tabağına yerleştirin.
  • Tekrar buzdolabına kaldırın ve 1 saat dinlendirin.
8329c7fc4bf9db89eb8e124bc692b922.jpg