- 1 paket krema (200 ml)
- Yarım su bardağı pudra şekeri
- 1 su bardağı süt tozu (aktarlardan bulabilirsiniz)
- 1 paket vanilya
- 3,5 su bardağı hindistan cevizi
- İçi için; bütün fındık

Hazırlanışı
- Geniş bir kaseye buzdolabında bekletip, soğuttuğunuz kremayı alın.Soğuk kremayı yarım bardak pudra şekeri ile çırpın.
- İçine süt tozu ve vanilyayı ekleyip, tekrar çırpın.
- 3,5 bardak hindistan cevizini ilave edip, karıştırın.Akışkan ve biraz yapışkan bir kıvamda olacak.Bu şekilde buzdolabına kaldırın ve 2 saat bekletin.
- Elinizle yuvarlayıp, hindistan cevizine bulayın ve truffe kapsüllerine yada servis tabağına yerleştirin.
- Tekrar buzdolabına kaldırın ve 1 saat dinlendirin.
