The House Hotel Bomonti, civarda yaşayan, market, eczane veya doktora gitmek için dışarı çıkmaya ihtiyaç duyan, semt büyüklerine destek olmak için kendi otel çalışanları ile hizmet vermeye başladı. Koronavirüs salgını sebebiyle içinde bulunduğumuz bu zor dönemde restoran çalışanları, kat görevlileri ve hatta danışmadaki otel yetkilileri ile Bomonti’nin büyüklerine destek veren The House Hotel Bomonti, bu süreçte oteli arayanların yardımına koşmaya devam edecek.
1-056.jpgKOMŞULARIMIZIN GÜVENDE VE SAĞLIKLI OLMASI HER ŞEYDEN ÖNEMLİ
Koronavirüs salgını başladığında Türkiye’de bulunan ve bu yüzden de kendi ülkesine dönüş yapamayan Kerten Hospitality’nin globaldeki Genel Müdürü Marloes Knippenberg, konuyla ilgili şunları söyledi: “İçinde bulunduğumuz bu zorlu dönemi birbirimize destek olarak ve güçlü durarak atlatacağımıza inancım sonsuz. Bugün tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını da elbet bir gün bitecek. O gün geldiğinde yeniden tesislerimizin ve Bomonti’nin tadını hep birlikte çıkarmaya devam edeceğiz. Fakat o güne dek sorumluluklarımızı bilerek, önlemlerimizi alarak, umutlarımızı ve hayallerimizi koruyarak, çevremizde desteğe ihtiyacı olanların yanında olacağız. Komşularımızın güvende, sağlıklı ve iyi olması bizim için her şeyden daha önemli.”
2-035.jpgNASIL ULAŞABİLİRİZ?
Bomonti civarında yaşayan ve yardıma ihtiyacı olan büyüklerimiz, The House Hotel Bomonti çalışanlarını 0 536 566 77 48 numaralı telefondan arayarak ve ya [email protected] adresine e posta göndererek yardım isteyebilirler.